Teemakurssi: Harrastuskoiran perustaidot- 6 kertaa (Vuoroviikoin)

Kartta latautuu...

Päivä/Aika
Date(s) - 02/11/2024 - 11/01/2025
12.00 - 12.50

Sijainti
Tuusula


Onko sinulla nuori koira ja sinua kiinnostaa alkaa harrastamaan koirasi kanssa jotain harrastuslajia?

Tällä kuuden kerran kurssilla opetellaan useita koiraharrastuslajeissa tarvittavia taitoja, joilla rakennat pennustasi pätevän harrastuskaverin moneen lajiin.

Kurssilla opetetaan koiraasi oppimaan ja olemaan aktiivinen osapuoli uusia asioita tehdessä. Kurssilla harjoitellaan palkkaamista eri tavoin: ruokapalkkioiden monipuolisen käytön kautta, opetellaan leikkimään yhdessä pentusi kanssa niin, että pentusi nauttii leikistä kanssasi. Kun leikki sujuu, aletaan harjoitella leikissä lelun irrottamista ja uudelleen tarttumista, jotta leikit sujuvat rauhallisesti ja mukavassa tasapainossa.

Kurssilla opetellaan lisäksi mm. erilaisia koskettamistehtäviä, kuten kuonokosketuksia ja tassutargetteja, jotka vahvistavat harrastuslajeissa tarvittavia asioita. Tehdään erilaisia kehonhallintaa tukevia harjoituksia tavoitteena luoda pennulle vahva mielikuva sen kehosta. Lisäksi harjoitellaan rauhoittumista, mikä on jokaiselle harrastuksiin haluaville koirille erittäin tärkeä taito.

Kurssilla sinua ja koiraasi kouluttaa kaksi koira-alan ammattilaista! Näin saat kahdelta kouluttajalta ohjeita ja vinkkejä kurssien aikana!

Kurssi on tarkoitettu koirille iältään alle 9kk ja se soveltuu aloituskurssiksi tai syventäväksi jatkokurssiksi pentukurssin jälkeen.

Treenit pidetään sisätiloissa PiskiTiskin koulutustilassa osoitteessa Puusepäntie 12, Halli B3, Tuusula. Halli on ilmastoitu, joten se on kesällä viileä ja talvella lämmin.

Treenit pidetään seuraavanlaisesti lauantaisin:
2.11. (Marianne)
16.11. (Elina)
30.11. (Marianne)
14.12. (Elina)
28.12. (Marianne)
11.1. (Elina)

Kouluttajina toimii Marianne Pihlava ja Elina Suoranta

Varatessasi paikan kurssilta hyväksyt samalla PiskiTiskin palveluehdot.

Hinta

Kurssin hinta: 140,00€

Ilmoittautumiset

Paikkoja varattu: 0
Paikkoja vapaana: 5

Liput

Lipun tyyppiHintaPaikkoja
Varaa paikka kurssilta140,00€

Sinun täytyy kirjautua tai rekisteröityä tehdäksesi varauksen.