Yhdistelmäkurssi: Noseworkin ja rally-tokon alkeet – 12 kertaa (Vuoroviikoin)

Kartta latautuu...

Päivä/Aika
Date(s) - 02/11/2024 - 05/04/2025
10.00 - 10.50

Sijainti
Tuusula


Kiinnostaako harrastuksina sekä Nosework että Rally-toko?

Nyt pääset tällä PiskiTiskin ainutlaatuisella yhdistelmäkurssilla tutustumaan molempiin lajeihin alkeiskurssin muodossa!

Joka toinen kerta käytetään nenää ja nosetetaan ja joka toisella kerralla opetellaan Rally-Tokon tehtäviä. Molemissa lajeissa pääsette oppimaan yhdessä asioita sekä vahvistamaan suhdetta koiraasi. 12 kurssikerran jälkeen olette oppineet Noseworkin perusteita ja osaatte suorittaa Rally-Tokon kylttitehtäviä yhdessä loistaen!

Kurssilla sinua ja koiraasi kouluttaa kaksi koira-alan ammattilaista ja kokenutta lajikouluttajaa. Näin saat kahdelta kouluttajalta ohjeita ja vinkkejä kurssien aikana!

Tämä kurssi sopii koirakoille, joilla on jo kurssikokemusta ja jotka pystyvät toimimaan ryhmässä muiden koirien läsnäollessa ongelmitta.

Lajiesittely: Nosework
Nosework on hauska harrastuslaji, jossa koira pääsee haisteluhommiin virkakoiramaiseen tyyliin! Laji on kehitetty Yhdysvalloissa rescue-tarhoilla elelevien koirien aktivointiharrastukseksi, mutta lähti kasvattamaan suosiotaan ja kehittyi rakastetuksi harrastus- ja koelajiksi ympäri maailmaa.

Noseworkissa koira opettelee tunnistamaan kolme hajua: eukalyptuksen, laakerinlehden ja laventelin sekä sisä-, ajoneuvo-, ulko- että laatikkoetsinnässä.
Noseworkin pääsääntönä on hauskanpito ja yhteistyön kehittäminen koirakon välillä ilman tiukkoja sääntöjä, vaikka haastettakin tästä lajista löytyy.
Laji sopii kaiken ikäisille ja rotuisille koirille karvoihin katsomatta!

PiskiTiskin Noseworkin alkeissa opetellaan eukalyptuksen haju ja sen ilmaisu sekä hajun etsintää. Kurssin hintaan sisältyy oma harjoituspullo eukalyptushydrolaattia.

Lajiesittely: Rally-toko
Rally-Toko on hauska harrastuslaji, jossa on elementtejä perinteisestä tottelevaisuuskoulutuksesta, vauhdikkaasta agilitysta ja luovasta koiratanssista. Lajissa tärkeintä on ohjaajan ja koiran toimiva yhteistyö ja suorituksessa tulee näkyä tekemisen ilo.
Rally-Tokossa suoritetaan rata, joka koostuu erilaisista tehtäväkylteistä. Koirakko etenee radalla suorittaen kullakin kyltillä määrätyt tehtävät. Lajin parissa pärjää aloittelevampikin koiraharrastaja, mutta haastetta löytyy kokeneillekin konkareille!

Rally-Toko alkeet -kurssin aikana käydään läpi alokasluokan kylttejä, sekä harjoitellaan perusasioita, jotka tukevat harrastusta.

Treenit pidetään sisätiloissa PiskiTiskin koulutustilassa osoitteessa Puusepäntie 12, Halli B3, Tuusula. Halli on ilmastoitu, joten se on kesällä viileä ja talvella lämmin.

Treenit pidetään seuraavanlaisesti lauantaisin:
2.11. Rally-toko (Marianne)
16.11. Nosework (Elina)
30.11. Rally-toko (Marianne)
14.12. Nosework (Elina)
28.12. Rally-toko (Marianne)
11.1. Nosework (Elina)
25.1. Rally-toko (Marianne)
8.2. Nosework (Elina)
22.2. Rally-toko (Marianne)
8.3. Nosework (Elina)
22.3. Rally-toko (Marianne)
5.4. Nosework (Elina)

Haluatko maksaa pitkän kurssin osissa? Onnistuu! Ilmoittaudu mukaan lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info@piskitiski.fi ja saat kurssimaksun 2-3 erässä toiveesi mukaan. Kurssihintaan lisätään 5€ laskutuslisä ensimmäisessä maksussa.

Kouluttajina toimii Marianne Pihlava ja Elina Suoranta

Varatessasi paikan kurssilta hyväksyt samalla PiskiTiskin palveluehdot.

Hinta

Kurssin hinta: 260,00€

Ilmoittautumiset

Paikkoja varattu: 0
Paikkoja vapaana: 5

Liput

Lipun tyyppiHintaPaikkoja
Varaa paikka kurssilta260,00€

Sinun täytyy kirjautua tai rekisteröityä tehdäksesi varauksen.